Μετατροπή Συμβατικής Επιφανειακής Αντλίας Νερού 230V, 0.5Ηp σε Φωτοβολταϊκή/Ηλιακή με τον Φωτοβολταϊκό Μετατροπέα Nastec MIDA SOLAR 203 (MP)

Η συγκεκριμένη λύση επιτρέπει τη μετατροπή μονοφασικών, συμβατικών επιφανειακών αντλιών νερού 1/2Hp (370W), 230V AC σε φωτοβολταϊκές, αυτόνομες. Η συμβατική αντλία, με αυτό το σετ μετατροπής, λειτουργεί απευθείας από τα πάνελ χωρίς την ανάγκη συσσωρευτών.

Λύση Nastec MIDA SOLAR 203 (MP), Μετατροπή Συμβατικής Αντλίας 230V AC, 370W σε Φωτοβολταϊκή – Kominos Cutting Edge Solutions

Η λύση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άντληση/μετάγγιση νερού από πηγάδια, δεξαμενές σε όλη την διάρκεια του χρόνου. Μια αξιόπιστη και οικονομική λύση για τον επαγγελματία αγρότη και όχι μόνο. Μειώνει τα λειτουργικά έξοδα και δίνει αυτονομία και ανεξαρτησία, στοιχεία απαραίτητα για την ανάπτυξη μιας κερδοφόρας αγροτικής επιχείρησης.

Βασική συνδεσμολογία για τον ηλιακό μετατροπέα MIDA SOLAR 203 (MP)

Μπορεί να λειτουργήσει οποιαδήποτε μονοφασική αντλία (230V AC) του εμπορίου μέχρι 370W. Αυτό είναι ένα βασικό πλεονέκτημα μιας και οι συμβατικές αντλίες αυτού του μεγέθους είναι οικονομικές (από 40 έως 100 Ευρώ) και άμεσα διαθέσιμες σε περίπτωση που χρειαστεί κάποια επισκευή ή ακόμα και αντικατάσταση.

Ο ηλιακός μετατροπέας MIDA SOLAR 203 έχει ενσωματωμένη προστασία (από υπέρταση, βραχυκύκλωμα κτλ.) και μπορεί να δεχτεί μια σειρά απο αισθητήρες όπως φλοτέρ δεξαμενής, φλοτέρ πηγαδιού, μετρητές πίεσης, ηλιοφάνειας, τηλεχειρισμού κτλ. Επίσης διαθέτει Bluetooth για επικοινωνία με το Smart Phone σας. Με την δωρεάν εφαρμογή Nastec NOW μπορείτε να δείτε και να ελέγξετε όλες τις παραμέτρους του συστήματος σας και να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό του.

Υπάρχει δυνατότητα τροφοδοσίας του συστήματος απο γεννήτρια 230V AC (πχ για βραδινή λειτουργία) με την χρήση ενός απλού μεταγωγικού διακόπτη (Φωτοβολταϊκά, OFF, Γεννήτρια).

Για αυτόματη μεταγωγή πηγών τροφοδοσίας και άλλες προηγμένες λειτουργίες, μπορεί να συνεργαστεί με τον ΗΜΑ Power Manager της Nastec.

Βασική συνδεσμολογία HMA με MIDA SOLAR 203 (MP)

Μπορεί επίσης να γίνει τηλεχειρισμός του συστήματος με την χρήση ενός Smart κινητού σε λειτουργία modem από οπουδήποτε, μετά από εγκατάσταση ειδικής εφαρμογής της Nastec στο κινητό.

Τηλεχειρισμός Nastec MIDA SOLAR

Η ολοκληρωμένη λύση της Kominos Cutting Edge Solutions περιλαμβάνει:

  • 3 Φωτοβολταϊκά Πάνελ 200Wp Mono
  • Βάση Αλουμινίου για 3 πάνελ
  • Συνδέσμους MC4
  • Καλώδια φωτοβολταϊκών 4mm, 10m Κόκκινο, 10m Μαύρο
  • 1 Ασφαλειοαποζεύκτη φωτοβολταϊκών
  • 1 Φωτοβολταϊκό Μετατροπέα Nastec MIDA SOLAR 203 (MP)
  • Καλώδιο 3×2.5 Εύκαμπτο 10m για σύνδεση με την αντλία
  • Αντλία 230V AC, 370W Επιφανείας (35m Μανομετρικό και μέχρι 2m3/h)

Το ολοκληρωμένο σύστημα μπορείτε να το προμυθευτείτε εδώ.

Οι ηλιακοί μετατροπείς NASTEC MIDA SOLAR εισάγονται στην Ελλάδα από την Kominos Cutting Edge Solutions.

(Ο χρόνος παράδοσης είναι μέχρι 10 εργάσιμες μετά την πλήρη εξόφληση στον τραπεζικό μας λογαριασμό)

http://www.kominos.com, http://www.solarpumps.gr, http://www.agroexist.gr, http://www.agroexist.com

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.