Επαγγελματικό, Κοχλιοφόρο Σύστημα Ηλιακής Άντλησης Νερού max 120m (Nastec Nera 01/02H) για Αγροτικές Εφαρμογές

Ολοκληρωμένη επαγγελματική λύση ηλιακής άντλησης για πηγάδια/γεωτρήσεις/δεξαμενές με μανομετρικό μέχρι 120m και παροχή μέχρι 10 κυβικά την ημέρα.

Kominos Cutting Edge Solutions Λύση Επαγγελματικής Ηλιακής Άντλησης

Το επαγγελματικό, ηλιακό σύστημα άντλησης σχεδιάστηκε από την Kominos Cutting Edge Solutions για απόλυτη αυτονομία και περιλαμβάνει τα παρακάτω:

Η έξοδος της αντλίας έχει σπείρωμα 1-1/4″ θηλυκό. Η αντλία λειτουργεί κατευθείαν από τα Φωτοβολταϊκά και δεν χρειάζεται συσσωρευτές.

Nastec Nera Ηλιακή Αντλία Νερού

Τα καλώδια προετοιμάζονται από εμάς. Η αντλία, αλλά και όλο το σύστημα, δοκιμάζεται πριν την αποστολή για να είστε σίγουροι ότι όλα έχουν γίνει και λειτουργούν σωστά.

Μπορεί να γίνει μελέτη άντλησης για συγκεκριμένη γεωγραφική θέση, εποχή και συγκεκριμένες ανάγκες του χρήστη από την Kominos Cutting Edge Solutions.

Στην παραπάνω προσφορά δεν περιλαμβάνονται οι σωληνώσεις και η δεξαμενή.

Ο Χρόνος παράδοσης είναι 10 Εργάσιμες μετά την πλήρη εξόφληση του ολοκληρωμένου συστήματος στον τραπεζικό μας λογαριασμό. H Αντλίες Nastec εισάγονται από την Kominos Cutting Edge Solutions από την Ιταλία.

Το ολοκληρωμένο σύστημα μπορείτε να το προμηθευτείτε εδώ.

Nastec Nera 01/02Η Κοχλιοφόρος Ηλιακή Αντλία Νερού

www.kominos.comwww.solarpumps.grwww.agroexist.grwww.agroexist.com

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.